Palvelut

koirahieronta labradori

Tule rohkeasti tutustumaan MuuHaun tarjoamiin eläinten hyvinvointipalveluihin.

Koirahieronta

Koirahieronta sopii kaikenlaisille koirille kotikoirista työ- ja harrastuskoiriin. Hieronnan tulisi kuulua jokaisen koiran hoitoon, olipa kyse aktiivisesta treenaajasta tai sohvalla makoilevasta kotikoirasta. Koiran tuki- ja liikuntaelimistö tarvitsee säännöllistä huoltoa ja hoitoa koiran aktiivisuustasosta ja harrastuksista riippumatta. Mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat aiheuttavat toimintakyvyn heikentymistä. Hieronta auttaa ehkäisemään ongelmien kehittymistä.

Eläinten koulutuspalvelut

Käsittelemme eläimiä aina eläimen ehdoilla ja koulutuksessa pyrimme käyttämään pääasiassa positiivista vahvistusta. Tällä tavoin eläin saa koulutuksesta kivan, positiivisen kokemuksen ja eläin myös oppii helpommin. Koulutuksen yleisin tavoite on yksinkertaisesti saada arkielämä sujuvaksi, mutta kouluttaminen on myös hyväntuulinen tapa aktivoida eläintä ja tiivistää omistajan ja eläimen keskinäistä suhdetta. Käynnin sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti, omistajan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Emmi-pet

Olemme osallistuneet emmi-pet sertifiointikoulutukseen lemmikkieläinten hampaidenhoidossa. Emmi-pet on helppokäyttöinen, hellävarainen ja tehokas apu lemmikin hammaskiven poistoon ja ehkäisyyn ilman nukutusta. Emmi-pet myös hoitaa ikeniä ja tulehduksia.

Laserhoito

Käytämme hieronnan lisänä myös
Handy Cure -laseria. Laseria voidaan käyttää myös hoitomuotona tilanteissa, joissa hierontaa ei suositella, esimerkiksi leikkaushaavat, haavat, ruhjeet, ihottumat, venähdykset ja revähdykset, tai jos on kyseessä koira, mille hieronta ei muuten sovi. Laser helpottaa kipua, poistaa turvotusta ja nopeuttaa vamman paranemista.

Kynsienleikkuu

Lemmikin kynsien leikkaaminen voi joskus syystä tai toisesta olla hieman haastavaa. Leikkaamme lemmikkisi kynnet ammattitaitoisesti lemmikin ehdoilla, ja annamme tarvittaessa vinkkejä ja neuvoja kuinka kynsienleikkuu voisi sujua jatkossa myös kotona. Oikean mittaisilla kynsillä lemmikin tassu asettuu oikeaan asentoon ja lemmikin on mukava liikkua. Liian pitkät kynnet ovat kivuliaat ja vääntävät koko tassun väärään asentoon, jolloin lemmikin liikkuminen hankaloituu. Hankaluudet lemmikin kynsienleikkuussa ovat melko yleisiä, älä siis epäröi pyytää apua. Me olemme koulutettuja juuri näitä tilanteita varten ja autamme teitä mielellämme.

Meistä

Vastaanottoni sijaitsee Äänekosken Parantalassa, sekä Jyväskylässä HurttaHuoltamon tiloissa. Lisäksi teen kotikäyntejä Jyväskylän, Äänekosken ja Saarijärven alueella.

Yhteystiedot

  • jenna.rytkonen@live.fi
  • +358 45 269 7296
  • Niinilahdentie 9
    44190 Parantala